Balustrade securizate pentru case

Sunt sigur ca despre case am mai scris pe acest blog, nici nu-i necesar sa va mai reamintesc lucrul acesta, voua celor care imi cititi postarile. Dar, azi navigand pe net, asa cum fac de obicei, am gasit: AbcLudens.ro pentru Balustrada securizate. Vezi foto, mai jos:

Bineinteles ca mi-a placut ce am vazut si am inceput sa caut informatii despre modalitatea de a cumpara, utilitatea si pretul unei asemenea constructii.

Asadar, sa-ti construiesti o cabana din lemn cu masarada, drept casa de vacanta reprezinta un vis, dar si visele se pot implini. Privind ofertele celor de la Abc Ludens, poti crede in visul tau. Si, asta o zic, deoarece timpul de executie, pentru o balustrada din sticla securizata, este foarte scurt, iar costurile sunt mici.

Durata de viata a unei asemenea constructii este deosebit de mare si n-am sa va demonstrez eu asta. Ati fost, sper eu, cu toti la munte in vacanta sau intr-un weekend si acolo ati vazut multe cabane si case din lemn.

Sunt sigur ca va veti pune intrebarea, ce faci cu o cabana din lemn? O folosesti doar in vacanta si la sfarsit de saptamana?

In opinia mea, daca investesti, trebuie intr-un fel sa-ti recuperezi, intr-un timp rezonabil, banii. O cabana se poate inchiria diferitelor grupuri sau familii care doresc liniste, aer curat…sa-si incarce bateriile.

Asadar, poti intra, tu si cabana ta, intr-un circuit turistiic legal. Daca nu cumva gresec, exista si o clasificare pentru aceste cabane.

O alta varianta este sa o transformi, daca zona este atractiva pentru turisti, intr-o pensiune! Asta presupune sa te ocupi personal de business, zi de zi. Sa locuiesti acolo, sa le oferi turistilor, care iti trec pragul: masa, cazare, drumetii, etc. In plus trebuie sa iti pui pe picioare si-o microferma, sa ai produsele tale…nu cum am patit eu odata …alimentele erau de la hipermarket.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s