Alibec, trebuie sa se maturizeze

„Denis Alibec este copilul răsfăţat al fotbalului românesc aflat în căutarea adulaţiei celorlalţi”. Amenzile drastice şi excluderea din lot nu sunt garantul schimbării”. Părerile specialiștilor și părerile a doi foști mari atacanți români despre situația celui mai scump atacant din campionatul intern:

Gavril Pele Balint: Ştim că are valoare, că e talentat, dar încă e un copil. Ar trebui să se schimbe odată, să devină mai matur sa faca sacrificii in folosul fotbalului”

Ionel Ganea: „Nu e greu de lucrat cu Denis Alibec, dar nu trebuia să fie folosit de la început în meciul de la Voluntari (n.r. – partida în care a lovit uşa şi şi-a aruncat banderola) pentru că a avut o perioadă lungă de stat pe bară. A fost forţat, iar pentru că nu i-a ieşit ce şi-a dorit, el a devenit irascibil. El a fost supărat pe el, nu pe altcineva. Dică ar trebui să înţeleagă astfel de ieşiri pentru că poate şi el a avut momente de cumpănă în carieră. Să-i dai amendă… nu mi se pare o soluţie… Ce i-aş spune lui! I-aş zice să înţeleagă odată că nimeni nu te pupă la fotbal! Nimeni nu-i va spune:<< „Hai, Denis! Dă-ne gol!>>. Am mai văzut asta la mulţi atacanţi, vor să vină la 35 de metri să-şi ia mingea. Să nu uite că el e atacant, nu trebuie să atingă mingea de 100 de ori într-un meci. O poate atinge doar de câteva ori, iar atunci să marcheze. Nu sunt adeptul ideii cum că la FCSB n-ar avea cine să-i paseze, sunt jucători foarte buni la FCSB!”

sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s