Debut cu dreptul pentru nationala condusa de Piturca

Grecia-Romania 0-1. Debut cu dreptul pentru nationala nostra de fotbal condusa, nu se stie pana cand, de V. Piturca. Meciul face parte din campania de calificare la Euro 2016, turneu ce se va desfasura in Franta. Romania, ca si statistica, a fost prezenta la toate turnele finale( Mondiale si Europene) pe care Franta le-a organizat. Asadar, cu speranta de a nu strica aceasta statistica elevii lui Piturca au facut o prima repriza foarte buna, inscriind prin Marica un penalty. Arbitrul a acordat acest penalty la un fault in care pe care aparatorul grec l-a facut asupra lui Alex. Chipciu.

Ce-a de a doua repriza a inceput foarte prost pentru selectionata noastra, deoarce Marica, a fost eliminat in minutul 53 pentru al doilea cartonas galben. El nu va fi prezent in meciul nostru cu selectionata Ungariei.

Dupa aceasta eliminare grecii au crescut presiunea asupra portii noastre, aparata magistral de Tataruseanu…pana la fluierul final.

Echipa antrenat de Victor Piţurca a obţinut, astfel trei puncte foarte importante in cursa pentru turneul final din Franţa si si-a luat, o revansa dupa ce Grecia ne- a eliminat din barajul pentru CM 2014, cu 3-1 la Pireu si 1-1 la Bucuresti.

Urmatorul meci al României va avea loc pe 11 octombrie, la Bucuresti, cu Ungaria, cand Marica nu va putea juca, fiind suspendat pentru o etapa, după eliminarea suferita la Pireu, iar pe banca tehnica va fi sau nu Pitirca. Zvonurile anuntand deja o despartire a acestuia de echipa nationala, pentru un contract la o echipa din Arabia Saudita.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s