Camping-ul

CAMPING-ul este o activitate în aer liber de agrement. Participanţii (cunoscutii sub numele de caravane) părăsesc zonele urbane, sau regiunea lor de origine, sau de civilizatie si bucura de natura in timp de una sau mai multe nopţi în aer liber, de obicei, la un camping. Camping poate implica utilizarea unui cort, caravana, rulota, cabină, o structură primitivă, sau nici un adăpost (bivuacuri). În multe părţi ale lumii, „camping”, se referă exclusiv la utilizarea de corturi sau de structuri similare portabile.
Camping ca o activitate de agrement a devenit popular în secolul al 20-lea. Rulote şi autorulote frecvente in parcuri naţionale sau de stat, sau a altor zone publice naturale, campinguri şi amenajari private. Camping este o parte esenţială a programului a mai multor organizaţii de tineret din întreaga lume, cum ar fi scouting. Acesta este folosit pentru a preda didactic, lucrul în echipă sau o serie de activitati in aer liber.Camping este, de asemenea, folosit ca o forma ieftina de cazare pentru persoanele care participă la mari evenimente în aer liber, cum ar fi întâlniri sportive şi festivaluri de muzică. Organizatorii oferă adesea un domeniu şi alte facilităţi de bază.
Camping descrie o serie de activităţi: rulote şi autorulote echipate de supravieţuire cu energie electrică proprie, caldura, si mobilier terasa. Camping de multe ori sa bucurat, în legătură cu activităţile, cum ar fi: drumeţii, caiac, Whitewater, mers pe jos (trekking, hikking), alpinism, canotaj, ciclism montan, inot, motociclete şi pescuit. Camping poate fi combinat cu drumeţii, fie cu rucsac sau cu suport auto ramanerea de o zi, doua intr-o anumita locatie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s