Hainute pentru copii

Asadar si copii din Romania au nevoie de haine de firma, de aceea si la noi, in online, si-au facut aparitia magazine specializate care comercializeaza hainute pentru copii> Hainute de calitate,de la firme renumiteMarea greseala pe care o fac, in opinia mea, majoritatea parintilor este aceeaa ca moda este considerata un atribut exclusiv pentru sexul frumos.

Din punctul meu de vedre, o asemenea abordare este din start gresita, Si, acum apelez la memoria vizuala a dumneavoastra, cititori acestui blog, De cate ori nu s-a intamplat sa vedeti parinti foarte eleganti, la moda si copilul ceva mai putin, ca sa zic asa, Eu, va spun ca am vazut asa ceva si mi-a lasat un gust amar. N-am inteles, de ce? Si, nici nu am cautat vreo explicatie!

Stiu, de asemenea ca in privinta copiilor, sunt foarte greu de multumit, De la jucarii la dulciuri, si de la locul de joaca pana la hainutele cu care trebuie sa se imbrace , este foarte greu de multumit.

Lucrul acesta nu prea il intelegeam cand auzeam diferite discutii pe la servici, dar odata cu „sosirea” nepotului meu am vazut ce inseamna „mofturile” unui copil.

De ce zic asa? Stati sa vedeti de ce. Cu prima ocazie, cand nepotul meu a implinit frumoasa varsta de 3 ani batuti pe muchie, i-am cumparat nist hainute si, bineinteles, dulciuri si cateva jucarii. Era primul nepot, pai ce!:). Pai de-asta facem noi, cadouri pentru copii, ca sa se bucure, ca sa aiba jucariile cine sa se joace cu ele si sa le iubeasca. Si a fost simplu sa-l fac fericit cu dulciurile si cu jucariile, cu hainutele am dat-o in bara, ca sa zic asa. Nici macar odata nu s-a imbracat cu ele, Nu i-au placut si basta! De aceea va spun ca-i problema cu astia mici, am trait-o pe pielea mea!
Eu, recunosc ca nu-s chiar un specialist in materie de hainute pentru copii, nu stiu ce sfaturi sa va dau, nu stiu ce e mai bun si mai frumos pentru copilul dumneavoastra si de aceea mai bine  va recomand: Hainute pentru copii de la tophainute.ro.

Pe site gasiti cam de toate si preturile, din ceea ce am vazut sunt destul de accesibile.

In ceea ce il priveste pe al meu nepot, acum e mare si isi alege singur hainele:) Deci, m-am scos, intr-un fel! 🙂

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o tomna insorita si plina de bucurii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s