Noul cod rutier

Este incredibil…s-a dat drumul la sprit pe sosele. Ma gandesc ca acum, cand toleranta la alcool inca mai este zero, cate procese sunt pe rol, in care smecherii scapa basma curata. Sau cate cazuri celebre au fost de-a lungul timpului…presedintele CJ Constanta, atat de beat la volan, ca a adormit in intersectie, sau judecatoarea betiva, care se lua in gura cu politistii si a refuzat testul de sange. 
Acum sa vezi smecheri si aroganti, beti la volan.
Ma uit la comunicatele politiei rutiere care anunta ca la o misiune de rutina, prind o multime cu spritul in nas, cand stiu ca nu au voie sa bea alcool deloc…dar cand va sti bizonul roman ca are voie, ca i-a dat premierul voie, credeti ca se va opri dupa o bere, sau un pahar de vin!!!…eu nu cred.

Cu siguranta aceasta-i  calea catre nenumarate viitoare abuzuri. Sa vezi de-acum inainte cum la fiecare contraexpertiza va mai scadea putin alcoolemia pana va iesi ca beat era politistul care l-a oprit pe pilos.

4 comentarii

  1. Mare prostie au facut. Daca pana acum perceptia era ca nu e voie sa bei daca urci la volan, de acum va fi: poti bea un pic. Iar picul asta e realtiv..Clar va creste numarul soferilor beti

  2. Ce face ponta victor mafiotul mason acum,e arata ca sint disperati dupa bani-prin amenzi vor sa fure mai mult-toti si psd si pnl–ptr ca ori nu dai voie deloc la alcool ori ce insemna mascarada cu 2 pahare?Esenta e la scaoala de soferi si la examenul de permis-se iau permise cu spaga-nu se da la examen depasiri in afara localitatii-50% din accidente sint datorate depasirilor neregulamentare-ce au patit politistii din Pitesti corupti? Nimic….Cei care au luat permise pe spaga conduc in continuare-sint un pericol real…De droguri nu zice nimeni nimic? le da voie ca la alcool 2 grame de heroina?Faptul ca vor amenda cu 1600 lei ptr centura demonstreaza caracterul mafiot ,anticonstitutional al modificarii codului rutier e in functie de salriul mediu–le e foame de bani coruptilor-cine se va lua de radu stroe,traian basescu-care conduce matol la neptun sau la golden blitz? cine ii pune fiola lui basescu? nimeni…smecherii care fura cu psd si pnl vor da spaga si scapa-amaritul care are 800 lei salariul de unde va da 1600 lei?cititi bloog metin cerchez libertatea de opinie-mafia deasupra legii in Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s