Invitatie la semninar si curs, pentru Noiembrie

Dupa cum ati putut vedea din titlu, in Noiembrie, pe data de 8, in Bucuresti, intre orele 10.oo-16.oo, se va desfasura semninarul „Reforma Nails”, sustinut de Valentina Denisenko -autoarea formei EDGE. Aceasta fiind fondatoarea si conducatoarea :”Academiei de modelare și design pe unghii Denisenko”

De asemenea, Valentine Denisenko, este autoare unor programe unice de predare, tehnici exclusive de lucru si reprezentantul oficial al brand-ului ReformA Nails System.

Toti cei care participa la seminar primesc CERTIFICATE DE PARTICIPARE, semnate de Valentina Denisenko!

Pe 9 si 10 Noiembrie se desfasaoara: CURS GEL SI AQUARELL ART. Asadar, timp de doua zile puteti, sub atenta supraveghere a Valentinei Denisenko, sa executati adevarate opere de arta pe unghii. La sfarsitul cursului primiti un certificat de absolvire, pe acest nivel, al Academiei Denisenko.

Trebuie sa mai stiti ca rezervarie se fac la telefon: 0757/645.218 .Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile si este nevoie de achitarea sumei de 200 RON a unui voucher, cu care veti putea achizitiona produse ReformA Nails.

Daca pana acum va tot intrebati: Cum sa aveti unghii frumoase si sanatoase? Acum, la acest seminar si curs, veti gasi raspunsul ! Unghiile frumoase si sanatoase ajuta la sporirea frumusetii mainilor,  asa ca incercati sa va mentineti unghiile cat mai curate si ingrijite. Exista destule sfaturi pentru ca voi sa aveti unghii fabuloase. Unele  trebuie luate in considerare daca doriti sa acordati atentie frumusetii si sanatatii unghiilor, si pentru a putea obtine acest lucru cred ca principalele sfaturi pentru unghii sanatoase si frumoase, trebuie sa vina de la profesionisti.

Asadar, aceasta e invitatia! Despre produsele pe care le puteti achizitiona va pot spune ca sunt cele mai bune pentru unghiile artificiale.

Din blogosfera romaneasca va doresc zi frumoasa si experienta placuta celor care vor merge la seminar si curs.

Mai multe detalii puteti gasi accesand link-ul:  www.reformofbeauty.ro

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s