100 de ani garantie!

Titlul pe care l-am ales acestui articol: „100 de ani garantie” se refera la produsele pe care le ofera magazinul online: http://www.poze-cruce.ro.  Ce fel de produse, vine intrebarea fireasca a voastra, dar si a mea…si mi-a venit in gand, in momentul in care am vazut anuntul!Prin navigarile mele destul de dese. prin mediul online este singura oferta de acest gen si cum curiozitatea imi dadea tarcoale, am accesat linkul cu pricina si surprize-surprize! Produsele sunt niste fotografii care sunt realizate cu ajutorul unei tehnologi revolutionare de printare si care asigura claritatea imaginii timp de 1oo de ani, in conditiile expuneri directe la diferiti factori naturali: apa, soare, zapada,etc…

Daca ati accesat linkul de la inceputul articolului, v-ati dat seama ca este vorba de acele fotografii pe care le realizam si montam pe monumentele funerare, adica mai simplu pe crucile persoanelor dragi noua, dar plecate de pe aceasta lume!

Despre preturile de realizare as vrea sa mai zic ceva! Mie imi par un pic cam piperate, preturile incep de la 139 de ron, dar poate sunt asa datorita tehnologiei si a faptului ca la realizarea lor se foloseste ceramica de calitate.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de zile a in aceasta toamna de poveste! Asa imi pare mie, toamna aceasta!
Detalii vedeti aici: fotografii ceramica monumente funerare aici: poze cruce si aici: bohemia

<

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s