Accesorii si publicitatea!

Publicitatea poate fi realizata sub multe forme, de la bannerele pe care le vedem prin oras pana la afisele de pe stalpi, panourile publicitare de pe scuaruri si pliantele pe care le gasim in cutia postala.
Toate acestea sunt cheltuieli, pentru o firma care doreste sa se faca cunoscuta, iar de cele mai multe ori se dovedesc a nu fi atat de eficiente, iar uneori se dovedesc a fi inutile.
De cativa ani pe piata publicitatii a inceput sa isi faca simtita prezenta publicitatea online, prin intermediul netului. Studiile descriu acest fenomen al publicitatii online ca fiind cel mai eficient si totodata ca este cel care pe viitor va avea cele mai mare sanse de promovare pe piata a unui produs.
Sa luam un exemplu, cauti: accesorii bucatarie Poate,pentru un barbat nu va spune nimic, dar daca accesati veti avea surpriza sa descoperiti ca veti gasi o sumedenie de oferte in online
Daca acest termen, nu va era necunoscut de Bilancia sunt sigur ca ati auzit. Una din cele mai importante companii din Europa ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si accesorii, asa cum ei spun: „industria ospitalitatii”.
Sa mai luam un exemplu: espressor-kitchenaid. Sigur, o sa ziceti: Ce-o mai fi si asta…Pai tot un accesoriu necesar in bucatarie.
OK!…publicitatea online are acelasi scop ca si publicitatea prin mijloacele clasice: popularizarea unui brand, a unui produs, a unui serviciu, precum si generarea de noi clienti. Spre deosebire insa de publicitatea prin mijloace clasice, publicitatea online este mult mai accesibila.

Acum, cred ca ati inteles titlul acestei postari! Zi buna s-aveti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s