Regaseste-ti Pacea si Iubirea inauntrul Inimii Tale!

Te-ai gandit vreodata cum ar arata viata ta daca ai trai in deplina armonie, in pace si in iubire cu tot ceea ce exista? Ramai acolo, in acel spatiu vast al inimii…si exploreaza spectacolul divin ce se petrece in interiorul tau. Da-ti voie sa simti Fericirea. Sa simti Iubirea. Sa simti Ceea Ce Esti cu Adevarat.

Respira si zambeste.

Si imagineaza-ti cum intreaga lume este un loc divin, plin de oportunitati minunate si de oameni frumosi. Invita aceste oportunitati sa-ti ajunga in cale si invita-i pe acesti oameni sa te binecuvanteze cu prezenta lor in viata ta.

Multumeste-le ca exista si ca datorita lor, lumea este un loc mai bun.

Trimite din acel punct de prezenta, toata iubirea si lumina de care esti capabil/-a, catre toti cunoscutii tai. Multumeste-le pentru rolul minunat pe care l-au avut in viata ta. Multumeste-le, iarta-i si elibereaza-te de tot ceea ce inca te tine in separare, in limitare si in durere.Elibereaza-te de toate acestea, pentru a putea Fi Ceea ce Esti cu Adevarat. Tu nu esti teama, durere, suferinta, orgoliu, saracie sau nemultumire. Tu esti Lumina, esti Viata, esti Puritate, esti Abundenta, esti parte din Divinitate. Esti o manifestare perfecta a lui Dumnezeu.

Renunta la mastile ce te-au indepartat de oameni si de Tine si revino Acasa, acolo, in acel loc sfant in care poti simti Iubirea si Recunoasterea in Divinitate.

Stiu ca ai suferit mult in calatoria vietii tale, stiu ca n-ai fost inteleas/-a, stiu ca ai fost ranit/-a, stiu. Dar vezi tu, ai acum posibilitatea sa te reintorci cu fata care tine, sa privesti inauntrul tau si sa intelegi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s