Mai aveam nevoie de garderobă de primăvară?

De vreo câţiva ani, asistăm la un fenomen interesant: nu mai avem patru anotimpuri, ci două. Vară şi iarnă, cu mici turbulenţe de ploi între acestea, dar care nu pot fi integrate în categoria “primăvară” sau “toamnă”. De ce? Pentru că perioadele sunt prea scurte, abia că le mai simţim.

Poate o fi încălzirea globală cea mult trâmbiţată. Cine mai ştie?! Atunci de ce avem zăpadă la finalul lui martie? Asta chiar integramă

După ce zilele trecute, prin Bucureşti termometrele ajunseseră undeva jos de tot, la finalul acestei săptămâni se pare că vor fi cu plus şi nu orice fel de plus, ci + 30. Acum ziceţi şi voi, cine le mai înţelege? Pe grade.

În teorie, cică noi stăm pe o climă temperat continentală = patru anotimpuri, cu veri foarte calde şi secetoase şi ierni friguroase cu multă zăpadă. Nu este o definiţie tocmai greşită, dar trebuie să mai medităm puţin la prima parte “patru anotimpuri”.

P.S: Mai aveam nevoie de garderobă de primăvară?

3 comentarii

  1. Noi am sarit direct in sandale/Am purtat doua zile pantofi gen balerini si acum sandale/Deci trag concluzia ca hainele de primavara merg purtate la inceput de toamna/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s