Gata! A sosit primavara

Gata! A sosit primavara!!A dat firul ierbii!! Albinele au început a bâzâii, si posesorii de motoare a urla… Un lucru pentru care mie îmi place cel mai mult iarna, este acela ca motociclistii hiberneaza si eu noaptea ma pot odihni, fiindca iarna, este polei, gheata sau zapada si astia nu-si pot tura motoarele. Fiindca nu exista motociclisti, care sa nu se dea in spectacol…cel putin eu n-am vazut. Voi?

Doua zile n-am put dormi noaptea, frate… Sinucigasii de meserie nu se multumesc sa se plimbe cu motocicleta, trebuie sa se dea pe o roata, sa le ambaleze la maximum, sa se dea mai destepti decât sunt… Si se mai mira ca îi uraste lumea, si mai au si nesimtirea sa faca marsuri de popularizare…
Si, vine vara si daca mai si pedalez dau nas in nas cu ei pe DN3!! Naspa!!

Trebuie musai sa întocmesc un blog care sa prezinte niste felicitari gen “handmade” create de amica mea, dimpreuna cu sora ei. Pe respectivul blog trebuie sa postez fotografii cu felicitarile cu pricina, adica sa le uploadez de pe o platforma, gen Flickr, dar care sa arate ca un album, eventual sa existe si optiunea de comanda. Are din voi habar cineva cum pot sa fac, si care platforma e mai buna? O sa caut si eu, fireste, dar daca as gasi un raspuns rapid ar fi si mai bine. Stiti cum e sa beneficiezi de informatie, sa nu mai cauti. Astept?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s