Scandalul din fotbalul mare e la inceput…

Dupa ce am vazut partida Borusia Dortmund-Malaga, incep si eu sa fiu mai atent la zvonurile din ce in ce mai ancorate in culisele fotbalului mare nu pe terenul de fotbal, unde ar fi normal sa se hotarasca  cine e mai bun!

Malaga a pierdut calificarea in semifinalele la Dortmund, in urma prelungirilor. Spaniolii conduceau cu 2-1 în minutul 90, dar Borussia a marcat de două ori în două minute! Cei de la Malaga acuză un ofsaid la golul calificării( si eu la fel am vazut) reuşit de Santana în minutul 90+3, dar cei de la Dortmund răspund cu ofsaid la reuşita lui Eliseu.

Mijlocaşul Joaquin a făcut o declaraţie dură după meci. ”Îl suspectăm pe Platini şi pe toţi care sunt la UEFA, pentru că suntem Malaga şi nu Real Madrid, e mai uşor să facă aşa ceva cu noi”. Acuzele fotbalistului andaluz nu s-au oprit aici. ”Am văzut reluările golurilor după meci. La acest nivel nu e permis aşa ceva, dar noi suntem doar Malaga pînă la urmă…” a declarat Joaquin, conform Marca.

Cum spuneam si in titlul postari, acest scandal este doar inceputul. Sunt sigur ca intr-un viitor nu prea indepartat, toate „smecheriile” din fotbalul mare vor iesi la iveala…Daca toti cei implicati, cei care stiu, vor avea curajul sa vorbeasca, va fi cutremur in fotbalul mare, unde nu poti accede doar prin munca si profesionalism…

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s