Să ai sau să n-ai, încredere?

În vara anului trecut, în timp ce mă-ndreptam spre serviciu am văzut ceea ce de mult doream să fotografiez. O lunetă, a unei maşini pe care scria: ”În frână şi-n femei să n-ai încredere”. De data aceasta aveam şi telefonul cu mine. Deşi eram foarte grăbit, mi-am făcut curaj să vorbesc cu proprietarul maşinii care tocmai se pregătea să plece. I-am cerut voie să-i fotografiez luneta şi să public imaginea pe care o puteţi vedea mai jos.

Ceea ce regret este că am omis să-l întreb pe domnul cu luneta personalizată de ce crede el că frâna este pusă în aceeaşi categorie ”de încredere” cu femeia. Dar am înţeles asta cu puţin timp în urmă.

Acum o săptămână am trecut pe culoarea galben a semaforului. În faţa mea mergea o maşină care după câteva secunde a oprit brusc pentru a lăsa pietonii să traverseze. Pentru că nu avea stop pe frână mi-a luat ceva timp să realizez că tipul din faţa mea frânase . Brusc am apăsat şi eu pedala mea de frână. Roţile au scârţâit, iar maşina se îndrepta din ce în ce mai încet spre maşina din faţă până când s-a oprit la doar o palmă de aceasta. Am răsuflat uşurat. Îmi venea să îmbrăţişez pedala de frână. Dar mă întreb, dacă aş fi intrat în maşina din faţă ce i-aş fi făcut pedalei? Oricum nu contează, pentru că am ales partea cea bună şi anume să-mi pun toată încrederea în frână.

Cu speranţa că cititoarele mele nu se vor supăra, vă doresc o săptămână profitabilă!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s