Cauti un spatiu?

Cauti un spatiu? Cauti un loc unde sa-ti deschizi o mica afacere, un depozit, un birou ?… Adica vrei sa devii antreprenor? Sa nu mai depinzi de altii! Pentru asta ai nevoie de diverse hale sau de o cladire, de un birou.  Aceste  spatii pot fi inchiriate la diferite preturi, pentru ca nu dispui de foarte multi bani sa-ti construiesti, spre exemplu: locuri unde poti sa-ti depozitezi anumite obiecte sau chiar sa faci o activitate de productie. va mai dau un exemplu: un depozit de  alimente sau spatiu pentru prelucrarea produselor alimentare ar merge foarte bine, dar ai nevoie de spatii foarte mari, cea ce sa recunoastem nu gasesti oriunde. Si, totusi pentru spatii disponibile click aici…Spatiile de productie, depozitare, de birouri si showroom-urile, pe care le gasesti, sunt situate la Km. 13.5 pe  Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, reprezentand cea mai buna locatie cu destinatie industriala, logistica si de productie din apropierea  Bucuresti.

In ultima vreme e mai greu cu spatiile de inchiriat, fiind tot mai cautate, si logic devin mai putine si mai mici. Asata-i un semn bun, adica economia romaneasca isi revine dupa criza economica. Daca ai un magazin in Bucuresti si ai nevoie si de un depozit pentru a tine diverse produse si vrei si un vad mai bun, aceste spatii sunt numai bune de inchiriat, locul unde sa iti duci produsele, pentru a nu le pune pe toate in magazin, fiindca majoritatea magazinelor sunt mici, spatiile mari fiind mai greu accesibile…

In alta ordine de idei, in ziua de azi e mai greu sa lucrezi. Eu zic ca cel mai bine este sa-ti faci propria afacere, pe care cu timpul sa ti-o dezvolti tot mai mult. Iar in viitor sa ai pe ce te baza, pentru ca locurile de munca pot disparea oricand. ..O afacere bine gandita este ceva de viitor, o afacere bine gestionata de tine iti poate aduce venit mare, constant fara sa stai cu teama ca poate intr-o zi nu va mai merge nu stiu ce job, pe care il ai acum,  cel putin afacerile nu “mor” peste noapte. Sau asa cred eu, s-ar putea sa ma insel? Voi, ce ziceti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s