FMI

Fondul Monetar Internațional, acest instrument de tortură utilizat de Uniunea Europeană şi alte organizaţii internaţionale, dezbracă şi ucide națiunile în curs de dezvoltare, paralizează complet capacitatea lor de funcţionare şi supravieţuire datorită guvernelor corupte care vând ţările altora pe nimic, sărăcind şi ucigând propriile popoare! Acest FMI ar trebui îngropat definitiv însă cercurile imperialiste direct interesate în existenţa sa, îl ajută continuu să se extindă, să se îmbogăţească, să subjuge naţii, aşa că, l-au introdus şi în schema profitabilă şi fals creată numită pompos “criza economică”. Pentru imperialism, aceasta este o oportunitate de a reimpune controlul imperial tuturor ţărilor lumii. Sub masca “crizei economice”, FMI impune ţărilor sărace o schema criminală de “capcană a datoriilor” din care nimeni nu va ieşi viu vreodată.

Asemeni unui zombi înfometat, FMI se ridică din mormânt şi suge, devorează totul în cale. Capcana datoriilor în care au intrat ţările lumii este în fapt o formă meticuloasă şi perfect disciplinată a unui proiect major, din care învingători vor ieşi doar imperialiştii!

Pe măsură ce criza economică mondială continuă să face ravagii în întreaga planetă, ţările BRIC (Brazilia, Rusia, India şi China) refuză să se împrumute de la FMI, considerând a fi o instituţie lipsită de legitimitate şi aducătoare de dezastre economice prin însăşi planurile impuse. Gurile rele vorbesc că BRIC doreşte să fie cooptată în structurile FMI pentru a suge împreună de la datornicii înglodaţi într-o sărăcie perpetuă.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s