Sfarsit de saptamana ploios!

Se pare ca, in acest sfarsit de saptamana, avem parte unii de o ploaie ca la Londra, altii de multa zapada, ca prin tarile nordice!

Daca, cu vreme nu ne putem pune, vremea asta fiind de stat pe facebook  sau wordpress si de pus poze!:)) …Vorba asta era, din cate imi amintesc eu, cu numaratul banilor!:), Vremurile, pe care le traim, le putem trece, facand haz de necaz!!:). Aceasta fotografie am realizat-o cu nikon d600 body, in toamna lui 2012, pe una din strazile minunate ale frumoasei noastre tarisoare, dupa o ploaie normala (stiu, cei de la meteo, aia cu codurile, ar zice ca e nefireasca o ploaie de toamna, a carei cantitate depaseste 15l/m2, eu nu!). Cred ca multi dintre noi s-au confruntat cu astfel de situatii: ploua un pic mai mult si gata cedeaa canalizarile, nu mai fac fata! Cam asa este si in aceasta situatie( pe aceasta strada) cu toate ca de curand s-au facut lucrari de inlocuire a retelei de apa si canal(scumpe si de mantuaila fireste)! Bine, cum era de asteptat nici asfaltul nu a fost de calitate si gropile au aparut precum”ciupercile dupa ploaie” . Traim, doar in Romania, tara minunilor, care tin trei zile!!! Sau cum ar spune un vechi amic d’al meu:” de la culesul porumbului pana la taiatul cocenilor”

Deci, cum spuneam la inceputul articolului, nu ne ramanem decat sa facem haz de necaz si…poze, amintiri pe care le vom pastra si le vom arata nepotilor! Poate ei vor avea parte de vremuri mai bune, ca vremea isi vede de treaba ei!

Aceasta este imaginea surprinsa pe una din strazile minunatei noastre tarisoare, cu minunatia mea de aparat foto Nikon d60o body(24.3 megapixeli format FX)…

Hai, pa si Salutari blogosferice tuturor:)

image-2012-07-16-12810839-56-indundatii-dupa-ploaie

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s