Speranţa se va transforma în realitate

De ce întreaga lume este cuprinsă de entuziasm, în preajma trecerii pragului dintre ani!!?? Vrem să fim cosmici mutând astrele cu mâna sau doar simpli spectatori neputincioşi în a stăpâni timpul? Deci, dacă nu-l putem stăpâni, măcar să îl ridiculizăm, să îl ciufulim, să-i dăm valori minimale. Ce am dobândit oare?

A mai trecut un an….trec lunile pe rând, se scurg pe lângă noi zile, ne surprind secundele zburând! Şi ce am trăit ieri ăi ce trăim azi devine amintire…..şi încet se umple albumul vieţii noastre! Devenim poate mai sensibili sau mai maturi! Sau poate viaţa ne face mai nepăsători! Cunoaştem oameni noi, ne despărţim de alţii! Legăm prietenii sau rămânem cu nostalgia altora! E trist să constaţi că fiecare clipă devine trecut!

Ne dorim uneori să oprim timpul, să ne putem bucura mai mult de ceva sau de cineva dar nu avem nici o putere în acest sens!
Dar, putem închide ochii şi magia unui moment o putem retrăi o clipă ! Unde mai pui că dorul, imaginaţia, înfrumuseţează mai mult acele amintiri! Realitatea nu poate fi însă comparată,ea nu are grad de comparaţie!…..
Oare totul e trecător? Da, ca timp, pentrt că doar timpul nu îşi pierde timpul, însă ne rămâne speranţa în care putem regăsi frumuseţea dragostei, dacă mai crezi în iubire şi dacă mai iubeşti atunci speranţa se va transforma în realitate, cu ochii deschişi putem trăi prezentul care poate avea o intensitate aproape identică cu trecutul, sau poate chiar.. mai intensă..!!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s