Hai să colectăm selectiv

  • Campania se desfăşoară la punctele de colectare între 25 iunie şi 28 iulie

Blogal Initiative, desfăşoară o campanie de promovare a acţiunii cică de “trezire” a naţiunii, în colaborare cu cei de la Colectează  Selectiv. Campania este intitulată : Ai colectat, Ai câştigat!. Si cum să stau deoparte ?M-am băgat şi eu,nu pentru premiul pe care îl acordă(fie vorba între noi premiile se dă după prietenii ).Aşadar ,dacă nu ştiţi despre ce este vorba vă invit să aruncaţi un ochi să aflaţi oraşele care participă, data de desfăşurare şi alte detalii despre ce se doreşte prin această iniţiativă.

Dintre detaliile cele mai importante ţin să menţionez că: Această campanie se desfăşoară la punctele de colectare între 25 iunie şi 28 iulie.Cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deşeuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Căştigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o brăţară reflectorizantă pentru biciclişti, o minge de plajă, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continuă să colectezi selectiv“. Toate tichetele răzuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie înscris pe siteul http://www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899.Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi câştigat prin tragere la sorţi dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899.

Lista oraşelor care participă în acţiune : Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.

Eu vă invit să participaţi  la această campanie,nu  pentru că este o iniţiativă lăudabilă,nu pentru că vor fi chipurile nişte premii ,nu pentru că vei câştiga un Ford ,ci pentru un singur motiv: SĂ ARĂTĂM  REGILOR GUNOAIELOR că suntem un popor disciplinat şi ne-am săturat de minciunile lor .Ei trebuie să-şi facă treaba pentru care încasează Sume Mari de Bani din buzunarele noastre !  Dacă aveţi timp intraţi şi pe Blogal Initiative, la campania Blogosfera colectează selectiv, pentru că chipurile au  şi ei premii de dat… Nu ştiu dacă veţi primii ceva ! Hai s-aveţi multă sănătate …

PS. Articolul ăsta va participa la concurs ! Habar nu am dacă va fi publicat ,depre premii ….Hă ,hă ! răbdare şi tutun, dar promit să scriu dur la adresa tuturor golăniilor pe care îl practică multe companii în România şi mai dau şi ei câte un premiu ,după ce îţi golesc buzunarele.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s