Impreuna suntem mai puternici

Campania lansata de cunoscuta campanie Vodafone are un slogan tare fain: Impreuna suntem mai puternici!Pentru ca in Romania sunt destui oameni carora le pasa de cei din jurul lor…Vodafone pune umarul pentru ai uni pe oamenii care cred in mai bine.Pentru ca ,nu-i asa : Unde unu nu-i putere ,doar impreuna suntem mai puternici!

S-acum ,dragi mei,sa raspund si eu la intrebare.De ce ,impreuna suntem mai puternici?
In blogosfera am intrat de unul singur dupa ce am citit postarile unei bloggarite cu experienta si multa pasiune in ceea ce face: http://www.alinagorghiu.ro/,cu postari apropiate de parerile mele.Aici in blogosfera am descoperit oamenii minunati:http://loopoolica.wordpress.com/,oamenii placuti :http://inabixade.blogspot.ro/…Sper sa nu se supere cei pa care azi nu i-am nominalizat,imi sunt dragi toti.

Mi-a placut ideea asta cu 2.0 si in mod special amicul http://chinezu.eu/,pe care il citesc zilnic si de la care eu am multe de invatat.eu unul m-am implicat in cautare unui Blogger oficial pentru Turul ciclist al României. Alaturi de alti amici am incercat sa-i dam o mana de ajutor si lui  zoltybogata.ro,pentru ca ne pasa si pentru ca Impreuna suntem mai puternici.Si povestea continua ,stiu ca putem si ca nu ne vom opri aici.

Impreuna cu  Vodafone,caruia ii sunt client-amic suntem acum mai puternici ,in blogosfera!

 

PS.Acesta este un articol pentru campania Blogal Initiative & Vodafone,si trebuie citit ca atare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s