E simplu si ieftin

Asigurarea este o forma de protectie bazata pe un contract, prin care o persoana fizica sau juridica care se va numi asigurat, cedeaza anumite riscuri unei persoane juridice – asigurator, platind asiguratorului o suma de bani numita prima de asigurare.
Asiguratorul se obliga prin acesta contract sa plateasca asiguratului despagubiri in cazul in care evenimentele prevazute in contract au loc.
Daca sunteti posesorul unui autevehicul, in mod cert v-ati lovit de termenul RCA. Acesta desemneaza o polita de asigurare obligatorie, valabila pentru toti soferii din Romania. Asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule, se incheie prin intermediul unei firme de asigurari. Societatea de asigurari care emite polita RCA se obliga sa despagubeasca prejudiciile cauzate tertilor in perioada in care soferul care a produs un accident soldat cu pagube materiale si/sau vatamari corporale este asigurat.

Eu am ales sa-mi fac polita RCA prin intermediul site-ului deoarece cei de la au o experienta de peste 11 ani in piata asigurarilor,sunt in  TOP 10 brokeri independenti din Romania , au o echipa de peste 25 de oameni,si nu in ultimul rand au 35.000 de clienti multumiti.

Pentru Bucuresti, 1 face cinste cu transportul, indiferent de valoarea politei. In tara, livrarea este gratuita pentru politele cu valoare mai mare de 150 lei (in cazul in care localitatea este in zona de livrare a firmei de curierat FAN COURIER)

Este simplu si ieftin Polita de asigurare  este un contract incheiat intre posesorul unui automobil, persoana fizica sau juridica, si o companie de asigurari autorizata in acest sens, ce are drept unic scop despagubirea tertelor parti prejudiciate in urma accidentelor de circulatie.Dar stii si tu asta ,cititorule! Eu va recomand un RCA  ieftin pentru ca pagubele produse tertilor, din vina dumneavoastra in urma unui accident rutier.sa fie acoperite .

Polita de asigurarari RCA o primesti electronic  in 5 minute dupa confirmarea platii online, prin card. O poti printa si te poti folosi de aceasta pana la primirea politei tale originale, pe formularul tipizat.

Pentru a afla preturile RCA  ….Acum ai posibilitatea sa compari …

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s