Messi vine pe National Arena

„Biletele vor fi scoase la vânzare în luna mai. Biletele sunt între 15 si 50 de euro. O loja este 5.000 de euro pentru 12 persoane si un bilet VIP va fi de 100 de euro. Sunt 42 de loje. Cred ca vom avea un milion-un milion doua sute de euro din încasari, cam cât le dam argentinienilor”, a spus Sandu, la Digisport.

Seful FRF a afirmat ca la aceasta întâlnire este posibil sa fie prezent si presedintele FIFA, Sepp Blatter. „Probabil va veni Blatter. Platini (nr. – presedintele UEFA) nu poate veni ca are o alta actiune. Probabil vor mai veni doi-trei membri ai Comitetului Executiv al UEFA si câtiva reprezentanti ai FIFA. La acea data sunt multe meciuri amicale si toata lumea merge sa-si vada echipele proprii”, a precizat presedintele FRF.

Mircea Sandu spune ca stadionul va fi gata la timp, mentionând ca a primit asigurari „de la cel mai înalt nivel” în acest sens: „Stadionul se va termina în termenul fixat, am primit asigurari de la cel mai înalt nivel. În mod cert, toate autoritatile sunt interesate ca aceasta investitie sa se încheie si acest eveniment din luna august sa aiba loc. Pentru organizarea finalei Europa League au semnat vreo noua institutii ale statului român. De la aeroport la ANAF”.

Mediafax

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s