Pe messenger!

Nu am mai facut de luni de zile, adica nu  am mai intrat pe messenger. Asta deoarece, am cazut, ca mulţi dintre voi poate, in patima Facebook-ului, care bate cu mult mess-ul.

Surpriza a fost ca mulţi dintre prietenii mei erau online, semn ca programul nu s-a demodat atât de tare pe cât imi inchipuiam eu. Poate ca doar eu l-am abandonat, in detrimentul noului curent numit Facebook.

Dar, ce e  mai interesant, mare parte dintre ei, fiind şi prieteni cu mine pe Facebook, îi vad online în ambele parţi. Adica au şi facebook-ul şi messengerul deschis în acelaşi timp.

Sincer sa fiu, mie mi se pare inutil sa ţin  ambele cai de comunicare deschise. Aceeasi prieteni dintr-o parte sunt şi în cealalta. Iar pe Facebook, am chiar mai mulţi.

Bine, acum ştiu ca exista persoane care nu au profil de Facebook, am si eu prieteni din aceasta categorie. De fiecare data când ne întâlnim, nu au ratat să-mi menţioneze: “Eu nu am Facebook”. Şi apoi, parca asteapta sa le dau un premiu.  Am înţeles ca nu ai, nu vrei, toţi au, tu nu, e o porcarie, ok…Dar, de ce trebuie sa-mi amintesti tot timpul?! Mai degraba tind sa cred ca ei au o problema şi nu noi, gloata care are pagina de Facebook.

Şi de unde am pornit şi unde am ajuns. Concluzia?! Mess-ul e obosit, saracul de el…..Se duce, dar nu se preda!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s