Bernar Prod

Nu a trecut asa mult timp de la ultima noastra discutie  despre Bernar  , o societate care se ocupa cu extractia pietrei ornamentale si cea folosita in contructie. Societatea , infiintata in anul 1992 are acum un  site,pe care il puteti accesa foarte usor si  puteti negocia cu ei  inchirierea de  utilaje sau a puteti cumpara diverse materiale. Putine  societati de acest profil de la noi din tara  si-au deschis si un site, multe dintre ele lucrand doar un mediul offline. Este problema lor ,daca nu stiu sa-si  atraga clienti,mai usor  si din mediul online, multi cumparatori fiind foarte activi si pe internet.

SC Bernar Prod SRL ofera diferite servicii, cum ar fi inchirierea  diferitelor utilaje folosite in constructii, la transporturi,excavatii  sau spatii pentru depozitare a diferitelor materiale. Ofera si servicii de transport intern si extern, tractari, importuri sau exporturi. Deci, societate  mare, avand o vechime de 20 de ani, experienta fiind foarte importanta,dupa cum singuri puteti constata navigand pe sit-ul lor.

Puteti cumpara produse de la ei, ca lemn sau alte produse derivate din acesta,de asemenea  materiale folosite la contructii ( balast, piatra ).

Tot aici  puteti gasi  si cauciucuri second hand pe care sa le folositi la autoturisme, camioane … ca tot vine iarna si e nevoie de celebrele cauciucuri de iarna ! Firma ofera spre vanzare si produse din fier, importate din Ucraina. Pentru cei care au gradina pot cumpara de aici pamant, pentru fertilizare.Deci,merita sa navigati.

Hai ,v-am salutat cu respect si spor la cumparaturi online !:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s