Industria naturista creste!

Piata „naturistelor”, este intr-o continua crestere de la an la an, in pofidada recesiunii. Adica produsele naturiste gen vitamine, ceaiuri, suplimentele, tincturile pe baza de plante, cu toate ca nu sunt la noi in tara prea bine monitorizate, aduc profituri frumusele producatorilor si importatorilor.

Nu trebuie uitat ca conceptul de baza al medicinei naturiste este acela de a actiona inainte ca o persoana sa se imbolnaveasca, pe scurt preventie!

In acest moment, in Romania, importurile sunt baza acestei pieti, cu toate ca se pot cultiva si industrializa fara mari probleme si aici. Cele mai multe ierburi paradoxal vin din SUA, Canada si Taiwan si nu cum ne-am fi astepta, din Asia. Poate si pentru ca americanii au abordat intr-un mod mai profesionist medicina complementara?

Asa cum arata studiul realizat de Bio Integra in anul 2011, ritmul de crestere al „naturistelor” este de 20% , pe an. Produsele naturiste si-au facut simtita prezenta in retelele de hipermarketuri si on-line. Aceasta industrie este estimata in jurul cifrei de 200 de milioane euro. fata de anul 2007, cand era la 65 milioane de euro, acest salt reprezinta o triplare, in ciuda crizei economice, izbucnite dupa cum stim bine in SUA anului 2007 si „importata” de europeni…

Un articol mult mai bun:) , decat acesta gasiti pe site-ul incomemagazine…pentru ca ei monitorizeaza mai bine tendintele economiei romanesti si nu numai.

Si va mai recomand, de pe acelasi site, un articol foarte interesant care ne arata cum stau marile puteri economice, ale momentului: China ar putea cumpara tot aurul din lume!?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s